dimecres, 17 de febrer del 2010

MEXICO PROFUNDO!!!

Com ja haureu vist, ja hem abandonat la planuria del Yucatán i ens estem adentran a les muntanyes de Chiapas. El canvi del paissatge, de les seves gents, del clima.........és espectacular!!!
Això és el Mejico profundo; em estat al carnaval, fa un fred que pela per les nits, els zapatistes fotent-li canya per les muntanyes,........i desgraciadament molta, molta pobresa!!
Aquí estarem uns quants dies perque els voltants valen la pena; tenim intenció de llogar unes btt i anar a rodar pels pobles propers a San Cristobal de las Casas, bé, per això i perque ens han agafat un mal estar i unes cagaleres de la muerte........jajajaja!!!. Jo he estat un parell de dies fotut i la Sandra va començar ahir.........però com ja sabeu; No podràn amb nosaltres!!!!!

Ah!, també em modificat el nostre itinerari de països perque fa unes dos o tres setmanes hi va haver plujes torrencials al Perú i es va esllavisar el camino Inca que va des de Cuzco fins a Machu Pichu i que nosaltres teniam intenció de fer-lo amb un trekking de 3 ó 4 dies. Osigui que de Mèxic saltarem cap a Xile.........

Apa!......fins aviat!

Xavi

5 comentaris:

Rosa ha dit...

Hola chicos!!!! ja veig que esteu disfrutan de lo linnnnndoooo (mai mijor dit, ja, ja) pero no sigueu "rates", compreu algo, que aquesta gent viu dels turistes, i ancare que sigueu uns turistes "hipyossos" sou turistes al cap i a la fí, no???
ah!! Les fotos valen molt la pena, son molt boniques....
Continueu així, ... disfrutan vui dir.
petonets!!!
rOSA

Unknown ha dit...

Bones!!
Aixi que teniu les cagaleres de la muerte??
De tu Xavi, m'ho crec!! Per algo et diem Monyes!! Ara, de la teua part simpatica... Pensava que era mes dura!!! jajajja....
Cuideu-vos molt!!

Per cert, feu be de canviar l'itinerari. Tinc un company que ha vingut ara del Peru i no ha pogut ni apropar-se al Machu-pichu. M'ha dit que el govern ho ha prohibit totalment fins que no facin una ruta alternativa.
Ale doncs, SALUT I A DISFRUTAR!!!

Jordi Escorsa ha dit...

Sandra i Xavi, moltes felicitats !! quin viatge més bonic esteu fent. Les fotos son guapíssimes i es veu que disfruteu a tope.
Em sembla molt bona idea lo de les bicicletes, penseu que a la tornada espera l'ermitanyos 2010 !!
Segur que encara tornareu més forts que l'any passat.
Una abraçada molt forta.
Jordi Escorsa.

Anònim ha dit...

No sabemos si estais en Chike o no pero esperamos que esteis bien y sigais disfrutando del viaje... Un fuerte abrazo a los dos..Edmundo y Marzia

Rosa Torres ha dit...

Hola chicos!!!
Encara esteu al Peru??? Pero que pasaaa??? Se us ha acabat la imaginació??? o el presupost??
Ah!!!! Enhorabona Xavi!!!! m'he enterat que ja es tiet per partida doble ... ja els hi pots portar alguna coseta als teus nebots ... ja, ja, ja ...
Quin es el próxim viatje?? conteu cosetes ...
Fins la próxima!!!
Petonets,
ROSA