dimarts, 9 de febrer del 2010

MEJICO LINDO!!!


Primer que res, gràcies, gràcies i gràcies a TOTS pels vostres comentaris al blog. Ens recordem de tot hom en un moment o altre però al llegir els vostres comentaris ens fa molta il.lusió i fa que us tinguem més presents. De nou, gràcies!, I no pareu!!

En segon lloc demanar disculpes als que vareu intentar enviar comentaris al dos últims comentaris nostres, per que ens varem equivocar i no ho varem activar. Ara ja està solucionat i podeu per tant deixar els vostres comentaris al comentari nostre que vullgueu.

També dir-vos a tots que ni quan estàvem a Cuba ens va afectar el terratrèmol d’Haití, ni ara que estem a Mèxic ens estan afectant les inundacions que hi ha per DF; els elements no podran amb nosaltres!!!

Als companys de feina, suposo que ja sabeu que no puc accedir al conte de correu (a Saragossa ja estan en “ello” i la Sònia s’encarrega d’“achuchar”, osigui que fins llavors NO PODRÉ contestar als correus que m’imagino que m’haureu enviat.......

Ja tenim més fotos de Mèxic preparades ossigui que en pic puguem les actualitzarem..........

Fins aviat!

Xavi

5 comentaris:

Anna ha dit...

Hola estáis guapísimos me alegro mucho de que os vaya todo tan bien por aquí como siempre con la rutina besitos de tu madre las fotos de cuba chulísimas ahora esperando las de mexico besitos de san hipolit adeu

Unknown ha dit...

Viajeros!!!

Aixi m'agrada!! mirar el blog i que estigui actualitzat!!!

Mola el veure que os va tot be. I les fotos molt xules!!

Monyes, per cert, la meua oferta per la moto ha baixat a 990€. je je..

Una abraçada!!!

Anònim ha dit...

ja veiem lo be que esteu, mamonets a veure quan ens toca a nosaltres, un beset de suyay,silvana i oscar

gesama ha dit...

La grisor d'aquí contrasta a lo béstia amb la cara tant feliç que feu a les fotos. Ignoro si aconseguiré publicar algún comentari, sembla complicat( ja n'he fet varios) cuideu-vos molt aquí encara que no ho sembli us tenim molt presents a diari i tots us envejem a tope. Disfruteu tot el que pogueu. I tranquils que encara us queden molts dies per cantar les nadales.

Rubén ha dit...

qui és aquest?? qui és aquesta?? i aquest qui és?? i aquesta?? a cada foto el mateix!!mirant les vostres fotos amb l'Àneu...qui vols que siguin??? són el Xavi i la Sandra!!! També podries ser tu i la teua novia!, però una mica més vell,perque amb aquest cabell.. si, però llavors no estaria aqui mirant les fotos amb tu. I les piramides?? estan a Egipte? nooooo a Mèxic!! no!! que les piramides estan a Egipte! i per que se banyen?i perque fan aquesta pinta de xuletes? què vols dir?? que fan aquestes poses...per que estan contents i passant-s'ho bé. Tu també hi aniràs?? potser algun any. Amb mi?? nooooo tu ja hi aniràs amb qui tu decideixis...Apa!! majos!! lo que doneu de conversa...i lo be que sembla que us senta anar de viatge per lo mon!!