dijous, 11 de febrer del 2010

MÈXIC

Bé doncs ja hem saltat de país, ai, ai, ai!!! que això va molt ràpid; quan ens descuidem ja estem cantant nadales per Lleida...

Quan vam arribar a Cuba ho comparàvem amb Espanya, ara tendim (mes aviat al principi) a comparar Mexic amb Cuba. I que es el que passa?
Doncs que quan vam arribar flipavam... a les botigues hi ha de tot!! per les autopistes no hi ha ni bicis, ni cavalls, ni gent caminat, als parcs la gent es pot connectar a internet by the face (per la cara)... Ei, de veritat un xoc!!

Ara que ja he superat el primer cop al canvi de país, dir que Mèxic té molt encant: les platges del Carib, les ruïnes, la cultura Maya, ciutats amb molta vida, nova gastronomia: amb alguns dels casos molt picant pel meu gust, però amb unos juguitos naturales per porquitos pesitos que te mueres!!... bé, ja us explicarem més de tot i amb més detall quan sapiguem més del pais.

Canviant de tema...
Quina es la conversa que pots mantenir amb un lloc turístic de Mèxic?:

Mexicà: alguna figura de piedra, un calendario maya, una camiseta....?
Nos: no gracias.
Mexicà: es más barato que en el Eroski!
Nos: no, no gracias.
Mexicà: güey le compraste el regalo a la suegra?
Nos: (somriem)
Passen uns segons...
Mexicà: en la siguiente cuadra venden los mejores macheeeetes (amb accent molt mexica).

Com ja veieu a les fotos i als nostres comentaris ens ho estem passant de conya, no patiu per nosaltres!! Jajajajaja.

Hasta la próxima con buena honda.
Sandra

2 comentaris:

Carmen ha dit...

Hola wapetones! quins records... Veig les vostres fotos i m'enrecordo de quan jo vaig estar a Cuba i a Mèxic. Basicament hem visitat les mateixes coses. Tot veien les fotos dic "jo també he estat aquí, jejeje (fa gràcia)"
Que guay! Ja veiem des d'aquí com esteu disfrutant. Nosaltres ho disfrutem també, encara que amb una mica de envejar (sana) jejeje.
Molts petons!
Carmen

Rosa Torres ha dit...

Hola Xavi i Sandra!!! Les fotos son xuliiiiiisssssimes!!! Pero que pasa Xavi??? No t'arribe el presupost per maquinetes d'afeitar??? ja, ja, ja, i vols dir que no tens el pel mes blanc???em sembla que aquest viatge t'està envegin .... ja, ja, ja ... deu de ser molt dur!!!! quina peneta!!!
Es broma ... esteu guapiiiiiisiiims.
Per aquí tot continua igual, una cosa bona es que aquest fi de setmana, vaig estrenar l'aeroport de Lleida i es fantàstic!!!! Ja estem conectats pel aire!!!
Conteu-nos cosetes del Peru ....
Fins la próxima!!!!
Petonets
Rosa Torres