dimarts, 10 d’agost del 2010

DEL ARRECIFE DE CORAL AL DESERT

………..ja està feta!!!; ja vam fer la immersió a la gran barrera de corall!!!!, i tot i que les condicions climàtiques i la visibilitat no eren òptimes, va ser un espectable visual inoblidable; coralls, peixos de mil formes i colors, tortugues......

Des de Cairns ja vam abandonar la costa i vam enfilar cap a l’Outback (desert) australià, fins a Alice Springs, ciutat al mig del “no res”………..rodejada per quilòmetres i quilòmetres de desert roig.

Des d’Alice Springs vam anar a visitar el Kings Canyon, els Olgas i l’Uluru:

- The rock (l’Uluru) és la pedra sagrada dels aborígens; que per cert, els pocs que queden els tenen “tancats” en una reserva del desert, tot i que en vam veure alguns vagant i totalment desubicats, desorientats, com a perduts pels parcs d’Alice Springs. És una enorme pedrota en mig del desert!!!!, i com podeu veure al vídeo, tot i que l’ascens és una mica dur i perillós (gairebé 80 persones han mort intentant pujar), val la pena pujar-hi perque les vistes del desert des del cim són impressionants:



Al desert no solament existeix “la pedra sagrada”, també hi ha el Kings Canyon i els Olgas, que són unes formacions rocoses que els aborígens també tenen com a sagrades; és on porten als difunts perquè els vents s’emportin els seus esperits.
Segurament també recordarem per sempre les vistes del cel i dels estels durant les nits que vam dormir al ras fent vivac al desert.......no haviam vist mai tants estels junts!!!!!

I des del desert australià, la nostra propera parada és Hong Kong, com a via d’entrada cap a la immensa Xina..............

Fins aviaaaaat!!!!!!


7 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola xics!!
Quina rabieta que em feu...
La vista de les estrelles al desert sense polucio luminica, ha de ser un espectacle bestial!!!

Ah, ja que no m'ha arribat la fraganeta, ( es deu haver perdut pel cami), i que esteu a Hong Kong, em podrieu portar un mp3 xaxi!! el meu va traspassar l'altre dia i en tinc que compar un.

Weno parella, continueu disfrutant del viatje!!
Una abraçada molt gran!!

Rosa Torres ha dit...

Hello!!! torno a ser aquí...
Ahir vaig arribar de les meves vacançes molt contenta, i quan veig les vostres expedicions alucino, i vosaltres continueu!!!! Aixó no es just!!! necessito mes dies!!!!
Continueu disfrutant ....
Petonets,
Rosa

Anònim ha dit...

Hola parella, veig que disfrute-ho molt de l'aventura de anar a veure mont. Com m'agradaria al menys veure una part del que veure-ho vosaltres. Desitxo que la felicitat del viatge sigui plena. Xavi a que nos saps qui soc....
No he entrat abans per mandra i feina, quina excusa mes tonta no...
Soc el Ramón Cristófol.

Ramon Cristofol ha dit...

Xavi i compania, no deixe-ho de disfrutar.
Ramón

Anònim ha dit...

Now I'm really jealous. Hope you enjoy your trip.

All the best from Germany

Saludos
Jens

JORDI ESCORSA ha dit...

Xavi!! ara fa molts dies que no tenim noticies vostres,espero que tot segueixi bé. Ara esteu a Xina,el país de les bicis, ja sabeu el que us toca!!
Per aquí anem seguint,ara en plena preparació Ermitanyos,ja saps que aquell infern sense preparació es molt dur.
Seguiu disfrutant i records. Una abraçada.

Anònim ha dit...

eiiiii! la veritat és que és una passada de viatge el que esteu fent! per aquí fem el que podem també! ja!ja! ara tinc al Xus nerviós que al 2012 vol fer la volta al món també! està buscant company de viatge! una abraçada molt forta! Dani (Almenar)