dimarts, 20 de juliol del 2010

NOVA ZELANDing

Ja fa uns dies que estem per Austràlia però encara tenim molt present la segona etapa de Nova Zelanda. De fet, aquesta fase la vam poder gaudir molt més gracies al bon temps que ens va fer (penseu que a l’hemisferi sud, ara és ple hivern!!!).

En pic vam arribar va ser un contrast bestial amb tot lo que haviam vist fins llavors a sudamèrica; i es que quan vam arribar a Auckland ens vam trobar amb tot lo contrari de lo que haviam estat vivint durant sis mesos; una ciutat completament nova, moderna, neta, amb llums per tot arreu, aparadors fantàstics, centres comercials plens de gent,.............en contrast amb les ciutats velles, brutes, fosques, cotxes que cauen a troços, mercadets pel carrer amb totes les coses per terra...........
Vam estar 3 ó 4 dies i ja vam marxar a fer ruta pel païs........

L’illa del nord de Nova Zelanda, que es la que nosaltres vam recorrer, és com un aparador de paisatges, on pots veure: extensions enormes de terreny verge, volcans, magma en erupció, geysers, platges desèrtiques, acantilats, pastos, coves, poblets en mig del no res; en fi un regalet pels sentits.
Tot i això, degut al fred no vam poder fer tota la natura que ens haguès agradat; haurem de tornar una altra vegada!!!.......jajajaja!!!

Ens vam fer una ruta a la nostra mida i vam poder veure els raconets, parar-nos a les platges o poblets que mes ens cridaven l’atenció, gracies a la campervan que vam llogar i en la que vam viure durant casi 3 setmanes!! (fragoneta condicionada per dormir, menjar, cuinar..........però sense WC ni dutxa; que ens teniam que colar als lavabos dels McDonalds!!!!......jajajaja!!), la veritat es que la millor manera de conèixer aquest país, al teu ritme i sense preses.

La imatge general que ens emportem es positiva. Es un país molt verge, molt molt net (no hi ha absolutament res tirat al terra; mai!!!), la gent es molt amable, de vegades extremadament amables. Un dels records que segurament no sens oblidarà és el d’un matí quan esmorzàvem en una platja a la vora de la nostra furgo de hippies, i tots els que passaven pel nostre costat els hi semblava superbona idea que traguéssim les nostres cadires, que féssim un cafè i ens cuinéssim uns ous remenats, i pa amb tomata i oli d’oliva!! a la “seva” platja. El que no oblidarem d’aquest matí és quan una de les veïnes ens va treure unes galetes de xocolata que havia fet ella mateixa per que acompanyéssim el cafè!!!... Ells són uns ruteros de caravana i els encanta que la gent ho sigui.

I apart de paisatges i natura, són els reis dels esports raros i d’aventura: jumping, kaying, rafting, hiking,, biking, bunging, climbing, mcdonaling, boating, diving, pincking, sofing, skydiving, triskoling, thrilling, jetboating, swiming, karting, parasailing... etc, etc..... se tiren de tot arreu, es penjen d’un munt de coses rares, es posen dintre de coses extranyes.............això sí, a canvi d’una pasta gansa. I com segur que os imaginareu, nosaltres nomes vam “practicar” els que no costaven ni un duro!!!..........es lo que té viatjar com un hippie-pollòs!!!......jajajaja!!!

I ara..........Australia, que ja os podem anticipar que Sydney és una ciutat increïble i que ens està agradant molt............ja os explicarem..........

Xavi i Sandra

3 comentaris:

RoGraJo ha dit...

Nova Zelanda! Què lluny...! Un altre país a la llista de llocs per visitar... Quina enveja em doneu.

Una salutació des de Lleida.

Robert.

Unknown ha dit...

Hola pinxos!!

Ei, que no teniu ben apuntada la meua adressa??
Es que encara no m'ha arribat la fraganeta!!! i jo cada dia miro la bústia esperant el paper de l'agència de transports per recollir-la!!

Austràlia... Deunidó!!
Que anireu a l'opera a veure algun espectacle??
Jo, hi aniria!!

Weno pinxos, desitjo que continueu disfrutant com fins ara!!

Una abraçada!!

marti ns ha dit...

Bon dia, a veure si feu el favor de para quietos que cada vegada que em conecto al bloc feu mes km que el burro de Sant Fausto jeje... vec que el viatje va de fabula,recordaus que ja esteu a + de la mitat del cami i que aprofiteu al maxim perque d'aqui poquet ens tornarem a veure per lleida,1 abraçada!!!